Drept penal al afacerilor

Societatea noastră poate oferi asistenţă şi reprezentare juridică în domeniul dreptului penal al afacerilor. În acest sens, putem gestiona activităţi cum ar fi formularea şi susţinerea de plângeri penale pentru infracţiunile din domeniul economic şi reprezentarea în procedurile subsecvente de angajare a răspunderii penale, atât în ceea ce priveşte latura civilă, cât şi în ceea ce priveşte latura penală.

În acelaşi timp, putem oferi consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică, la cele mai înalte standarde, în dosarele penale având ca obiect infracţiuni de evaziune fiscală, spălare de bani, infracţiuni din domeniul societar şi bancar, alte infracţiuni financiare şi economice, în toate stadiile procesuale. Suplimentar, putem oferi consultanţă juridică cu privire la limitele legale ale reorganizării afacerilor din punct de vedere economic, inclusiv sub aspectul optimizării fiscale.

Costaş, Negru & Asociaţii poate oferi asistenţă de specialitate în acest domeniu prin prisma experienţei dobândite în litigiile de acest tip şi în litigiile fiscale sau financiare conexe. În fapt, dubla noastră specializare ne permite să fim semnificativ mai bine plasați în analiza dosarelor complexe, cu elemente de fiscal și penal și să structurăm cele mai bune soluții juridice posibile în ambele categorii de dosare.

Practica de drept penal al afacerilor este coordonată de Av. Lia Pricope.