Poziție: Avocat colaborator
Educație: Înrolat la programul de Masterat Științe Penale și Criminalistică (2018, Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca); Licențiat în drept (2016, Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca)
Barou: Baroul Cluj (2016)
Arii de practică: Drept penal, Drept bancar. Litigii clauze abuzive, Societăți și litigii societare, Drept civil, Dreptul muncii, Asigurări Sociale, Recuperări creanțe, Drept fiscal. Litigii fiscale
E-mail: adrian.docoli@costas-negru.ro
Telefon: 0742.362654
Afilieri profesionale: International Fiscal Association (Filiala România)

Adrian Docoli este un avocat colaborator în cadrul societății Costaș, Negru și Asociații din anul 2016. Pe parcurs a asistat și reprezentat cu succes clienții societății atât în fața instanțelor de judecată penale și civile, cât și în fața organelor de urmărire penală ori în fața altor instituții publice. Asistarea clienților în fața unui număr mare de instanțe judecătorești asigură experiența necesară pentru o reprezentare calificată. Adrian Docoli a dobândit experiență și dezvoltă o carieră în domeniul dreptului penal al afacerilor, în paralel cu interesul pentru litigiile din domeniul protecției consumatorilor (și cu precădere a clauzelor abuzive în materie bancară). Interesul privind studiul teoretic al domeniului penal este probat și prin urmarea cursurilor de masterat în domeniul Științe Penale și Criminalistică. Inovația și perspectiva sunt două principii care ghidează rezolvarea problemelor juridice în cauzele care îi sunt repartizate. În prezent colaborează cu societatea în domeniile arătate, atât pe partea de reprezentare juridică, cât și pentru servicii de consultanță în materiile de practică.