Poziție: Avocat colaborator
Educație: Înrolată la programul de Masterat International and Comparative Business Law (2019, Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca); Licență în drept (2019, Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca)
Barou: Baroul Arad (2019)
Arii de practică: Drept fiscal. Litigii fiscale, Drept administrativ general, Drept civil general, Urbanism și autorizarea construcțiilor
E-mail: irina.galis@costas-negru.ro
Telefon: 0747.805244
Publicații recente: I. Galiș, Prețurile de transfer (I). Materia prețurilor de transfer, o dublă perspectivă: națională și internațională (Cluj Tax Forum Journal nr. 4/2019); I. Galiș, Overview of the Administrative Cooperation Rules Within the European Union (Cluj Tax Forum Journal nr. 4/2018)
Afilieri profesionale: International Fiscal Association (Filiala România)

Irina Galiș a efectuat două stagii de practică profesională în cadrul societății civile de avocați Costaș, Negru & Asociații în timpul derulării studiilor universitare nivel licență, stagii care au reprezentat impulsul pentru orientarea spre avocatură și, inerent, promovarea examenului de admitere în barou în anul 2019. În prezent, este avocat în cadrul Baroului Arad și avocat colaborator al Societății Civile de Avocați Costaș, Negru & Asociații. A absolvit Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca în 2019, cu lucrarea de diplomă intitulată „Prețurile de transfer”, sub coordonarea Conf. univ. dr. Cosmin Flavius Costaș. Își continuă studiile în cadrul programului de masterat Dreptul internațional și comparat al afacerilor (în limba engleză) la aceeași facultate. Experiența sa acumulată în timpul studiilor universitare în cadrul unui birou notarial i-a stârnit interesul și spre sfera materiilor civile, cu precădere a obligațiilor, drepturilor reale și contractelor. Pentru aceste motive, în cadrul societății gestionează dosare din domeniile Drept civil general, Drept fiscal. Litigii fiscale, Drept administrativ general, Urbanism și autorizarea construcțiilor.