Tranzacții imobiliare și due diligence

Echipa Costaș, Negru & Asociații are o experiență semnificativă în ceea ce privește tranzacțiile imobiliare, incluzând implicațiile fiscale sau comerciale ale unor asemenea tranzacții. Lucrăm împreună cu consultanții fiscali, băncile și notarii publici pentru a negocia contracte care să servească cel mai bine intereselor clienților noștri. Se includ aici participarea atât la tranzacțiile imobiliare singulare, cât și la tranzacțiile complexe, incluzând preluări de afaceri cu o componentă imobiliară.

Avocații nostri sunt pregătiți să realizeze procesul de due diligence prealabil unei achiziții imobiliare, atât în ceea ce privește verificarea dreptului de proprietate și a riscurilor aferente, cât și în ceea ce privește regimul urbanistic și de construire aferent imobilului. Consultanța poate fi oferită vânzătorului sau cumpărătorului din tranzacția imobiliară în discuție.

La Costaș, Negru & Asociații asigurăm consultanța și asistența juridică pe parcursul negocierii atât a promisiunilor de vânzare-cumpărare, cât și a contractelor de vânzare.