Comerț electronic

Într-o economie în schimbare care se bazează din ce în ce mai mult pe veniturile realizate prin intermediul platformelor economice, serviciile juridice furnizate de Costaș, Negru & Asociații sunt disponibile și pentru comerțul electronic.

În contexte diferite furnizăm asistență juridică start up-urile sau afacerilor existente care se mută online (ex. diverse tipuri de magazine electronice, servicii de transport, servicii de divertisment pentru adulți). Serviciile noastre privesc asistență juridică pentru formarea societăților, scrierea termenilor juridice aplicabili activității magazinelor electronice și platformelor economice, consultanță cu privire la protecția datelor și obligațiile fiscale, scrierea și revizuirea contractelor, recuperări creanțe, asistență cu privire la diverse probleme de natură penală.

Avocații Costaș, Negru & Asociații urmăresc de asemenea cu atenție eforturile recente de a impozita veniturile persoanelor fizice care provin din exercitarea diverselor activități prin intermediul platformelor economice din România. În acest sens furnizăm servicii juridice în procedurile fiscale și penal pentru a apăra drepturile clienților noștri și pentru a ne asigura că sunt impozitați în conformitate cu legea.