Dreptul concurenței

Schimbările sociale, economice, geopolitice și tehnologice ridică permanent provocări noi în domeniul dreptului concurenței.

În linii mari, setul de instrumente ale politicii din domeniul concurenței include norme antitrust, precum și norme privind controlul concentrărilor economice, ajutoarele de stat și întreprinderile și serviciile publice. Normele antitrust au ca scop restabilirea condițiilor concurențiale, în cazul în care comportamentul necorespunzător al întreprinderilor (de exemplu, formarea cartelurilor sau abuzul de poziție dominantă) cauzează denaturări ale concurenței.

Bazându-se pe experiența membrilor echipei, societatea civilă de avocați Costaș, Negru și Asociații poate furniza servicii juridice și în aria de practică a dreptului concurenței.

Avocații Costaș, Negru și Asociații vă pot asigura atât consilierea în materia dreptului concurenței, în vederea prevenirii și evitării apariției unor probleme în acest domeniu, cât și asistarea și reprezentarea în fața Consiliului Concurenței sau în fața instanțelor de judecată.

Echipa noastră este întotdeauna la curent cu cele mai noi modificări și evoluții în materia dreptului concurenței, fie că vorbim de acorduri anticoncurențiale, abuz de poziție dominantă sau de concentrări economice, fiind pregătiți pentru reprezentarea dumneavoastră cu succes.