Dreptul media

În esență, dreptul media este un domeniu mai recent dar extrem de dinamic al dreptului, care include domeniile radiodifuziunii (publice și comerciale), publicații, muzică, film și televiziune, media digitală, publicitate și marketing, teatru, e-sports și altele.

Costaș, Negru & Asociații este mândră să reprezinte jucători importanți din domeniu, precum Castel Film Studios în industria cinematografică din România. Serviciile juridice pe care le oferim se referă (fără a se limita) la:

– pregătirea și acordarea de consultanță cu privire la diferite tipuri de contracte (ex. contracte de muncă, contracte de distribuție, contracte pentru cedarea drepturilor de imagine, contracte de publicitate, contracte ale talentelor, contracte de editare);

– reprezentare în litigiile referitoare la drepturile de autor sau disputele asociate cu social media;

– consultanță fiscală și reprezentare în inspecțiile fiscale sau în procedurile administrative și judiciare asociate, inclusiv în procedurile penale;

– deplasări ocazionel pentru a asista clienții în timpul negocierilor și a contribui la finalizarea înțelegerilor specifice dreptului media.