Calitate în plus pentru echipa de drept fiscal. Alexandra Tomuța promovează cu succes examenul de definitivat

Este plăcerea noastră deosebită să anunțăm că Alexandra Tomuța a promovat cu succes examenul de definitivat în profesia de avocat și va continua să strălucească alături de echipa de Drept Fiscal de la Costaș, Negru & Asociații.

Alexandra face parte din echipa noastră încă din anul patru la Facultatea de Drept, după ce a petrecut un an extraordinar studiind dreptul și mai ales dreptul fiscal în Olanda. A finalizat un program de masterat cu titlul “International and Comparative Business Law” și, în ultimii doi ani, a contribuit la îmbunătățirea educației în domeniul Dreptului Fiscal pentru studenții Facultății de Drept UBB.

În timpul stadiului, Alexandra s-a remarcat ca un avocat excelent și a participat la cele mai multe dintre afacerile fiscale ale societății noastre. Acum și-a câștigat de asemenea dreptul de a vorbi în instanțele fiscale și va face parte din echipa care va pregăti observațiile și pledoariile pentru afacerea C-582/20, Cridar Cons SRL, care este pendinte în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene.

O felicităm pe Alexandra și credem cu adevărat faptul că va deveni și mai bună pe măsură ce trece timpul, la fel ca vinul roșu în cărui degustare a devenit expertă după ce a urmat un curs de specialitate!

Lasa un comentariu

Please enter your name.
Please enter comment.