Un nou partener la Costaș, Negru & Asociații

Societatea noastră de avocatură anunță cu satisfacție faptul că, de la 1 octombrie 2020, doamna Lia Pricope a devenit al treilea asociat al Costaș, Negru și Asociații.

Lia Pricope face parte din echipa acestei societăți de la început, din anul 2013, fiind unul dintre cei mai experimentați avocați de la Costaș, Negru & Asociații, actualmente având drept de practică în Baroul Arad. Coordonează practica de Drept Penal a societății noastre și este implicată în dosare din domeniile Drept European. Litigii Fonduri Europene, Drept Fiscal sau Dreptul Societăților. Absolventă a Facultății de Drept din Cluj-Napoca în anul 2011, deține două diplome de Master și este în prezent înrolată într-un program de studii doctorale. Lia a făcut parte din echipa care a asigurat reprezentarea în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene în afacerea C-298/16, Ispas.

Structura asociativă a societății civile de avocați Costaș, Negru & Asociații include acum trei parteneri: Florina Virginia Negru, Cosmin Flavius Costaș și Lia Pricope.

Lasa un comentariu

Please enter your name.
Please enter comment.