Un nou avocat se alătură echipei Costaș, Negru & Asociații

Societatea civilă de avocați Costaș, Negru & Asociații anunță cu satisfacție faptul că un nou avocat se va alătura echipei în următoarele săptămâni, după ce a trecut cu succes de examenul de acces în profesia de avocat.

Larisa Mărginean s-a alăturat în fapt echipei Costaș, Negru & Asociații în urmă cu un an în cadrul unui program de internship. A dobândit experiență în timp lucrând într-o paletă largă de cauze și a devenit deja un membru valoros al echipei înainte de examenul care a avut loc la 19 septembrie 2021.

Este bucuria noastră să anunțăm că Larisa a obținut un scor total de 91 puncte pentru prestația ei de la examen, cu maxime de 20/20 la Drept penal, 19/20 la Drept procesual civil și 18/20 la Drept civil și Drept procesual penal, adică o performanță excelentă după toate standardele.

Larisa Mărginean este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (2020) și a finalizat recent un program de masterat în Dreptul European și Național al Afacerilor la aceeași Facultate (2021).

Îi dorim Larisei mult succes în cadrul echipei Costaș, Negru & Asociații și sperăm să o vedem în instanță într-un interval de timp foarte scurt!

Lasa un comentariu

Please enter your name.
Please enter comment.