Noi avocați în profesie

La început de toamnă, constatăm cu satisfacție faptul că printre tinerii avocați care vor fi primiți în profesie în urma examenului de admitere din 30 august 2019 se numără și două viitoare avocate de excepție care au beneficiat de stagii extinse de practică în cadrul societății civile de avocați Costaș, Negru & Asociații.

Clara Andrada Dohotar este absolventa Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (promoția 2019). A finalizat studiile de licență prin susținerea unei lucrări cu titlul Direct Taxation in the Case-Law of the Court of Justice of the European Union, în limba engleză (coordonator: Conf. Dr. Cosmin Flavius Costaș), în marja cursului de Introduction to European Tax Law introdus cu începere din 2017 în programa Facultății de Drept din Cluj.

Irina Galiș a finalizat de asemenea studiile juridice la Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (promoția 2019), susținând o lucrare de licență cu tema Prețurile de transfer (coordonator: Conf. Dr. Cosmin Flavius Costaș). Această alegere a venit oarecum natural, pe filiera cursurilor de Drept Fiscal, Contencios Fiscal și Introduction to European Tax Law pe care le-a frecventat și în continuarea unei pasiuni pentru cercetarea juridică de substanță.

Cu siguranță, meritele principale revin proaspeților avocați, pe care îi felicităm pentru stăruință și pentru interesul arătat cu precădere dreptului fiscal, în cadrul activității de cercetare și a pregătirii practice. Ne bucurăm că un domeniu altădată arid al dreptului catalizează energii puternice și oferă perspective noi pentru absolvenții unei Facultăți de Drept de elită.

Societatea civilă de avocați Costaș, Negru & Asociații își propune să ofere în continuare stagii de practică profesională care să faciliteze studenților Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca o mai bună fixare a conceptelor teoretice predate în aulă și respectiv deprinderea și dezvoltarea aptitudinilor practice specifice celei mai libere dintre profesii. Credem cu tărie că deviza noastră – Hard Work. Smart Counsel. Inspired Representation – poate fi asumată și de mai tinerii colegi care încearcă, în cadrul și cu ajutorul echipei de avocați Costaș, Negru & Asociații, să pună bazele unei cariere juridice de succes.

Lasa un comentariu

Please enter your name.
Please enter comment.